lauantai 30. maaliskuuta 2013

Off The Rails & Monkey Island

Kuvasatoa Kambodzasta. Teksti tulee hieman myöhässä jälleen, pahoittelen. Kirjoitus ei ole oikein ottanut tulta alleen. Kuvat kertoo kuitenkin enemmäin kuin tuhat sanaa:











3 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia. Minkälaisella kalustolla kuvaat? Mukanasi taitaa olla myös läppäri ja Adobe Photoshop? Hyvää matskua ja hienoa että paljon ihmisiä kuvissa.

    VastaaPoista
  2. Thanks! kamerana on pelkkä Canon 600D, sekä linsseinä tokina 11-16 ja sigma 30mm. Panostaisin ennemminkin hyvään linssiin kuin kalliiseen kameraan. Läppäri kulkee mukana, ja siinä Photoshop myös. Photoshop on aika vähän käytössä, eikä sillä tule oikeastaan kun lisättyä kehykset ja poistettua linssitahrat.

    VastaaPoista
  3. Näinhän se varmasti on, nuo Canonien mukana tulevat objektiivit on kyllä aika vaatimattomampia, tosin itsellä ei ole vertailukohtaa kun en parempia omaa. Itsellä Canon 500D ja tarkoituksena olisi myös hommata parempia linssejä. Hämmästyttävää kuitenkin, että et juuri Photaria käytä. Olisin voinut vaikka vannoa.. :) Mutta varmasti olet kehittyneempi kuvaaja valotuksien yms. suhteen. Maisemakuvien lisäksi hienoa, kuinka paljon saat tunnelmia vangittua esim. ihmiskuvien kautta. Aivan mahtavaa! Siinä pitää itse kehittyä, että menee ja ottaa enemmän ihmisistä kuvia. Tsemppiä reissun jatkoon!

    VastaaPoista